'Geen Feyenoord of Bundesliga, maar FC Utrecht voor Dost'

'Geen Feyenoord of Bundesliga, maar FC Utrecht voor Dost'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juni 2022 – FC Utrecht staat op het punt Bas Dost aan te trekken als nieuwe aanvalsleider. Hoewel de goaltjesdiep in de belangstelling staat van meerdere clubs uit de Bundesliga, gaat zijn voorkeur uit naar een avontuur in de Galgenwaard. 

Dat meldt Voetbal International althans. FC Utrecht en Dost schijnen dicht bij een akkoord te zijn. De boomlange centrumspits kwam in het afgelopen seizoen nog uit voor Club Brugge, maar liep daar uit zijn contract. Toen bekend werd dat Club Brugge en Dost niet langer met elkaar door zouden gaan, maakten FC Emmen en SC Heerenveen hun interesse bekend. De aanvaller stond in het verleden al onder contract bij beide clubs. Ook Feyenoord had oor naar de komst van Dost, maar het is toch echt FC Utrecht dat de beste papieren heeft. 

FC Utrecht toont zich, evenals de voorgaande jaren, uiterst bedrijvig op de zomerse transfermarkt. De nummer zeven van het afgelopen seizoen in de Eredivisie, die door Vitesse werd uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs, versterkte zich in een eerder stadium al met onder anderen Luuk Brouwers, Taylor Booth, Nick Viergever, Calvin Raatsie en Daishawn Redan. Dost moet dus de volgende aanwinst worden. Nadat de boomlange oud-spits van FC Emmen, Heracles Almelo, SC Heerenveen, VFL Wolfsburg, Sporting Portugal, Eintracht Frankfurt en Club Brugge zijn handtekening heeft gezet, richt FC Utrecht haar pijlen op Nordin Amrabat. AEK Athene ligt vooralsnog echter dwars.  

Reacties

gerelateerd