'Feyenoord lijkt komst van dure Gnonto te kunnen vergeten'

30 juni 2022, 10:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een flinke tegenvaller voor Feyenoord. De Rotterdamse club was persoonlijk al akkoord met spits Wilfried Gnonto, maar FC Zürich wil de aanvalsleider niet voor een laag bedrag laten gaan. De Zwitserse club zou een bedrag met dubbele cijfers willen zien voor de Italiaan.

Dat schrijft 1908 na berichtgeving van het Zwitserse Blick Sport. De president van de Zwitserse club, Ancillo Canepa, noemt de genoemde transfersom van vier miljoen euro 'een belachelijk bedrag'. Hij zou dubbele cijfers willen zien voor het toptalent, die bij verschillende topclubs op de radar is verschenen.

Dat is voor Feyenoord een tegenvaller, aangezien de club al een volledig persoonlijk akkoord heeft met de achttienjarige aanvalsleider. Gezien de huidige financiële situatie van de Rotterdammers lijkt het onwaarschijnlijk dat technisch directeur Frank Arnesen een bedrag van dubbele cijfers over kan én wil maken naar Zwitserland.

De president van FC Zürich benadrukt in het interview wel dat Gnonto deze zomer verkocht moet worden, mits het juiste bedrag op tafel komt. Eerder werd bekend dat ook clubs als SC Freiburg en Napoli de Italiaan op het oog hadden, maar Feyenoord als enige een akkoord met de speler zelf heeft gesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer voor Feyenoord, maar was natuurlijk wel te verwachten. Speler die 10 miljoen waard is, krijg je niet voor 4 miljoen. Al was het wel top geweest als hij naar de Eredivisie zou komen.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je weet natuurlijk niet wat er nog geregeld kon worden. Bij senesi konden ze goedkoper gaan door een doorverkoop percentage af te spreken. Wie weet hadden ze iets soortgelijks in gedachte, bv 40%. Als hij dan voor 15 miljoen verkocht zou worden dan had Zürich alsnog 6 miljoen extra gekregen

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed punt. Wie weet lezen ze dit en gaat het alsnog lukken :-)

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In januari was hij nog 3M dus jammer dat hij omhoog geschoten is

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom ook pas blij zijn als er echt getekend is

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laten we de eigen clubkas deze maand niet volledig plunderen voor het verrichten van dit soort inkomende transfers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen