Voer voor speculaties: Xavi en Lewandowski gespot in restaurant

29 juni 2022, 23:53

Xavi en Robert Lewandowski zijn beiden gespot bij de ingang van een restaurant op Ibiza. Het leidde direct nadat de foto's op social media werden gedeeld tot speculaties onder supporters van FC Barcelona: gaat het duo een mogelijke transfer van de Poolse spits bespreken?

Lewandowski hoopt al weken op een overgang naar FC Barcelona, maar stuit daarbij op diverse problemen. Barça heeft weinig financiële middelen, waardoor de transferonderhandelingen moeizaam verlopen. Bovendien heeft Bayern München al langer besloten niet mee te werken aan een transfer. De aanvalsleider mag onder geen beding vertrekken bij de topclub.

"Barça kan zich maar beter niet meer melden", stelde voorzitter Uli Hoeness eerder op de woensdag nog. Hoewel Bayern niet mee wil werken aan een overstap van de spits, probeert hij zelf op alle mogelijke manieren een vertrek te forceren.

Lewandowski moet de voorhoede van FC Barcelona van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien. De Poolse aanvaller was afgelopen seizoen weer op dreef bij Bayern, waar hij een contract tot medio 2023 heeft. In 34 Bundesliga-duels was de aanvaller goed voor 35 treffers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen