Ihattaren blikt terug op duel met PSV en looft Schreuder

Ihattaren blikt terug op duel met PSV en looft Schreuder

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2022 – Voor Mohamed Ihattaren gold zijn invalbeurt in de verloren KNVB-bekerfinale van afgelopen seizoen als een van de hoogtepunten. De twintigjarige middenvelder annex aanvaller maakte zijn officiële debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers uitgerekend tegen zijn oude werkgever.

Ihattaren is er nog altijd trots op. "Dat was wel een moment dat ik dacht: ik heb dit seizoen nog in de hoofdmacht kunnen spelen. Natuurlijk was het jammer dat we verloren, maar voor mij was het een gevoel van: hebbes", zegt hij tegen de clubmedia. Ihattaren gold als grote belofte bij PSV, maar vertrok uiteindelijk met ruzie naar Juventus. Die club verhuurde hem aan Sampdoria, wat uitliep op een fiasco.

Lees ook: Openhartige Ihattaren zat diep in de put: "Ik was ongelukkig"

Ajax bood hem afgelopen januari een uitweg, door hem voor anderhalf jaar te huren van Juventus. De technisch begaafde spelmaker maakte indruk bij Jong Ajax en werd dus beloond met een invalbeurt in de bekerfinale. Tijdens de voorbereiding krijgt hij een serieuze kans in de hoofdmacht van Ajax.

Daar gaat hij samenwerken met Alfred Schreuder. Zijn nieuwe coach maakte indruk op hem. "Hij weet precies hoe hij je moet raken", aldus het gehuurde toptalent. "Hij behandelt iedereen hetzelfde, maar ook weer iedereen op zijn eigen manier. Hij heeft er echt een gevoel voor hoe hij met mensen om moet gaan. Dat vind ik echt heel erg fijn."

Reacties

gerelateerd