'Voetballer' Mo spreekt: "Wil weer doen waar ik om bekend sta"

29 juni 2022, 23:50

Mohamed Ihattaren kijkt er enorm naar uit om weer zijn ongekende kwaliteiten te tonen aan het publiek. Na moeizame jaren is de aanvaller eindelijk weer topfit, waardoor hij een serieuze kans gaat krijgen in de voorbereiding bij Ajax.

"Heel veel zin", luidt zijn antwoord, gepaard met een glimlach, op de vraag hoe erg hij ernaar uitkijkt om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ihattaren verschijnt woensdagavond na ruim een jaar weer eens voor een camera, nadat Ajax hem in zijn eerste maanden als speler van de Amsterdammers bewust weghield van de pers. Ihattaren staat woensdag de clubkanalen van Ajax te woord en zal tijdens de persdag beschikbaar zijn voor landelijke media.

"Ik heb nog een lange weg te gaan tot het einde van mijn carrière. Ik ben nu al blij dat ik weer enorm fit ben", zegt hij in een preview op de clubkanalen van Ajax. "Ik wil weer doen waar ik om bekend sta. Nu is de tijd aangebroken om nergens anders meer mee bezig te zijn. Fit ben ik nu, dus dat hoofdstuk is voor mij nu echt gesloten."

Ihattaren, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Juventus, weet wat hij in zich heeft. "Ik wil laten zien wat ik kan en supporters weer een mooi avondje bezorgen." Ihattaren maakte dinsdag al veel indruk tijdens de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen SV Meppen.

Lees ook: Schreuder lyrisch over Ihattaren: "Bepaalde dingen van Ziyech"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PRJ0118
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik las de kop en dacht: ' Dat is niet te hopen voor Ajax.'

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wordt gehuurd van Ajax??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen