Schreuder lyrisch over Ihattaren: "Bepaalde dingen van Ziyech"

Schreuder lyrisch over Ihattaren: "Bepaalde dingen van Ziyech"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2022 – Alfred Schreuder is tevreden over de ontwikkeling van Mohamed Ihattaren. Het twintigjarige toptalent oogt steeds fitter en lijkt dit seizoen een serieuze kans te gaan krijgen in de Amsterdamse hoofdmacht. Dinsdag was hij in de gewonnen oefenwedstrijd tegen SV Meppen (3-0) een van de grote uitblinkers.

"Mo heeft het goed gedaan, hij had goede momenten", vertelde Schreuder na afloop van de gewonnen oefenwedstrijd tegen Ziggo Sport. "Hij heeft een paar goede ballen tussendoor gegeven. Je merkt dat hij steeds fitter wordt en dat hij nu wedstrijdminuten nodig heeft. Vandaag speelde hij wat meer aan de buitenkant, maar hij kan ook aan de binnenkant uit de voeten."

Ihattaren maakte veel indruk op zijn coach. "Vandaag was hij de baas over zijn tegenstander, hij heeft het echt goed gedaan." Schreuder vergeleek hem zelfs met een voormalig topspeler van Ajax. "Ik vind dat je bepaalde dingen van Hakim Ziyech terugziet. Hij heeft weliswaar zijn eigen spel, maar je ziet dat Mo ook rust aan de bal heeft, de bal kan wegleggen en een man kan passeren."

Ajax huurt Ihattaren tot het einde van het seizoen van Juventus. De Amsterdammers hebben bovendien een optie tot koop op de spelmaker, die doorbrak bij rivaal PSV.

Reacties

gerelateerd