Champions League-voetbal lonkt voor gewilde Orkun Kökcü

29 juni 2022, 13:59

Orkun Kökcü is in beeld bij RB Leipzig om de selectie voor het nieuwe seizoen te versterken, zo claimt 1908.nl. De Duitse belangstelling voor de 21-jarige middenvelder van Feyenoord zou enkele weken geleden op gang zijn gekomen. Leipzig eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Bundesliga en veroverde daarmee een ticket voor de Champions League.

Leipzig is niet de enige club die in de race is voor de handtekening van Kökcü. Sevilla hoopt deze zomer ook toe te slaan in Rotterdam. De interesse van de Spaanse club is al enige tijd bekend. Kökcü heeft ook de optie om zijn contract bij Feyenoord met een jaar te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog door tot de zomer van 2025.

Het is niet bekend welk prijskaartje Feyenoord om de nek van Kökcü heeft gehangen. Volgens FootballTransfers is de middenvelder zestien miljoen euro waard. Feyenoord staat op het punt een andere sterkhouder voor een soortgelijk bedrag van de hand te doen. Tyrell Malacia lijkt binnen afzienbare tijd voor vijftien miljoen euro (plus twee miljoen euro aan bonussen) naar Manchester United te gaan.

Ook voor Marcos Senesi een Luis Sinisterra is belangstelling. De Telegraaf meldde eerder deze maand dat Feyenoord de spelers alleen wil verkopen als er biedingen komen die richting de twintig miljoen euro gaan. Senesi is gelinkt aan enkele Italiaanse clubs, terwijl voor Sinisterra belangstelling van onder meer Bayer Leverkusen en Olympique Marseille zou zijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen