Thijs Dallinga lijkt miljoenentransfer te pakken te hebben

29 juni 2022, 12:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thijs Dallinga staat op het punt om Excelsior te verlaten. Volgens ESPN lijkt het erop dat de Rotterdamse club een bod van Toulouse op de 21-jarige spits heeft geaccepteerd.

Dallinga ontbreekt woensdag op Woudestein, waar Excelsior zijn eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen afwerkt. De spits zou toestemming hebben gekregen om zijn transfer naar Toulouse af te ronden. De Franse club verhoogde eerder deze week het bod op de spits.

Een eerste bod van rond de twee miljoen euro werd afgewezen door Excelsior, waarna Toulouse terugkwam met een bod van 2,5 miljoen euro. De topscorer van het voorbije seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is de voorbije weken ook gelinkt aan onder meer Vitesse en het Rangers van Giovanni van Bronckhorst.

Toulouse lijkt echter de nieuwe werkgever te worden van Dallinga. De Franse club werd het afgelopen seizoen kampioen in de Ligue 2 en komt dus het komende jaar uit op het hoogste niveau van Frankrijk. Met twaalf doelpunten en zestien assists had Branco van den Boomen een enorm aandeel in het kampioenschap van Toulouse. Dallinga was vorig seizoen goed voor 32 doelpunten en acht assists voor Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen