Roda JC verbaasd en teleurgesteld na verbieden 'topwedstrijd'

Roda JC verbaasd en teleurgesteld na verbieden 'topwedstrijd'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2022 – De oefenwedstrijd van Roda JC tegen RSC Anderlecht van aanstaande zaterdag gaat niet door. De lokale driehoek heeft het vriendschappelijke duel verboden, zo meldt de club uit Kerkrade woensdag via de officiële kanalen. Roda JC is teleurgesteld en belooft met een 'passend alternatief' te komen.

Volgens Roda JC is de oefenwedstrijd 'tegen alle verwachtingen en eerdere communicatie in' verboden door de lokale driehoek. 'Wij zijn hier verbaasd en vooral teleurgesteld over. We keken enorm uit naar deze topwedstrijd, in ons eigen huis, voor ons publiek. Met deze wedstrijd én vooral de meet & greet met de spelers en technische staf wilden wij onze trouwe seizoenkaarthouders in het zonnetje zetten. Helaas wordt dit ons nu onmogelijk gemaakt', aldus de club.

Jordens Peters, algemeen directeur van Roda JC, heeft in een video-bericht zijn teleurstelling uitgesproken over het niet doorgaan van de wedstrijd tegen Anderlecht. "Ik hoop dat jullie hier enig begrip voor kunnen tonen, want dit nieuws heeft ons ook overvallen", wendt hij zich tot de supporters.

Roda JC begon vorige week de voorbereiding met een 13-0 zege op Sporting HAC, dinsdag werd RKTSV met 22-1 verslagen. Richting de seizoensstart zal er nog tegen onder meer Alemannia Aachen en Go Ahead Eagles worden geoefend.

Reacties

gerelateerd