Ihattaren topfit: "Die grappen worden niet meer gemaakt"

Ihattaren topfit: "Die grappen worden niet meer gemaakt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2022 – Mohamed Ihattaren is fit begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat de twintigjarige spelmaker de afgelopen maanden op fysiek vlak flinke stappen heeft gemaakt, is niemand bij Ajax ontgaan. Zo ook Naci Ünüvar niet, die dinsdag in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen (3-0) met Ihattaren op het veld stond.

Ihattaren en Ünüvar stonden aan de basis van het derde doelpunt, dat gemaakt werd van Sontje Hansen. "Goede voetballers kunnen elkaar sowieso altijd makkelijk vinden. Die zoeken elkaar op. Ik ken Mo ook al wat langer natuurlijk. We zijn goede vrienden geworden. Binnen en buiten het veld. Vandaag zag je dat ook een aantal keer", vertelt Ünüvar aan de NOS.

Toen Ihatarren begin dit kalenderjaar de overstap van Juventus naar Ajax maakte, was hij allesbehalve fit. "Ik heb wel wat grappen over zijn fitheid gemaakt, ja", aldus Ünüvar, die nu wat anders moet verzinnen om zijn vriend en teamgenoot mee te plagen. "Maar hij is aan de slag gegaan, hè. Dus nu worden die grappen niet meer gemaakt."

Spreekverbod
Ihattaren heeft sinds zijn overstap naar Ajax nog niet met de pers gesproken. Daar zal spoedig verandering in komen. Deze week zal hij voor het eerst in lange tijd met de media praten. De verwachting is dat hij eerst een interview zal geven aan de media-afdeling van Ajax alvorens hij voor andere camera's verschijnt.

Reacties

gerelateerd