PSV stunt op transfermarkt, Ajax vreest voor slecht nieuws uit Londen

29 juni 2022, 00:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 28 juni.

PSV legt talent Xavi Simons langdurig vast

Xavi Simons is de vierde zomeraanwinst van PSV. De aanvallende middenvelder komt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, niet op huurbasis over van Paris Saint-Germain. Hij is namelijk definitief vastgelegd door de Eindhovenaren.

Geslaagd officieus debuut voor Schreuder: eenvoudige zege

Ajax is de voorbereiding op het seizoen 2022/2023 begonnen met een probleemloze overwinning. De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder was dinsdagavond met 3-0 te sterk voor het Duitse SV Meppen. De eindstand was al bij rust bereikt.

Arnesen bevestigt Malacia-transfer, Romano maakt bedrag bekend

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Tyrell Malacia zich speler van Manchester United mag noemen. De verdediger leek Feyenoord in eerste instantie te gaan verruilen voor Olympique Lyonnais, maar kiest uiteindelijk toch voor de werkgever van Erik ten Hag.

'Moet PSV vrezen? Gakpo gaat in gesprek met Leeds United'

Waar ligt de toekomst van Cody Gakpo? Hoewel de voorbereiding van PSV inmiddels in volle gang is, bestaat er nog altijd veel onduidelijkheid over waar Gakpo volgend seizoen speelt. Een transfer naar de Premier League lonkt. De aanvaller wordt al lange tijd in verband gebracht met Arsenal en nu schijnt ook Leeds United serieus werk van hem te willen maken. Volgens het Algemeen Dagblad gaat Gakpo zelfs in gesprek met Leeds.

Slecht nieuws voor Ajax: stevige concurrentie in Bergwijn-strijd

Ajax knokt samen met Everton om de handtekening van Steven Bergwijn. De aanvaller van Tottenham Hotspur wordt al maanden begeerd door de Amsterdammers, maar die moeten er rekening mee houden dat ze opnieuw slecht nieuws krijgen uit Londen. Financieel heeft Everton aanzienlijk meer mogelijkheden dan de kampioen van Nederland.

Oranje Leeuwinnen rechten de rug en boeken belangrijke zege

De Oranje Leeuwinnen hebben zich dinsdagavond deels hersteld van de gevoelige 5-1 nederlaag tegen Engeland. Het omstreden WK-kwalificatieduel met Belarus werd, achter gesloten deuren, met 3-0 gewonnen. Daardoor gaan de dames voorlopig aan kop in hun kwalificatiegroep.

Oyf scheldt 155 mln schuld kwijt: komt Vitesse in handen City of Red Bull?

Vitesse kan zonder hobbels beginnen aan het overnametraject. De Russische eigenaar Valeri Oyf heeft besloten zonder gemor afscheid te doen van al zijn aandelen in de Arnhemse club. Vitesse had een schuld van 155 miljoen euro bij Oyf, maar die heeft hij kwijtgescholden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen