'Terugkeer De Jong naar PSV komt 'stukje bij beetje' dichterbij'

28 juni 2022, 23:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dat PSV zich deze zomer hoopt te versterken met Luuk de Jong, is een publiek geheim. De kopsterke spits moet de aanvalsleider worden in de ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. Hoewel Sevilla niet van plan is om De Jong voor een appel en een ei te laten gaan, komt zijn terugkeer 'stukje bij beetje' dichterbij. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. PSV versterkte zich vorige week al met vleugelverdediger Ki-Jana Hoever en doelmannen Walter Benítez en Boy Waterman, maar wil ook de voorhoede van de nodige nieuwe impulsen voorzien. De Jong geldt al tijden als topkandidaat om de spitspositie te versterken. De aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis actief was voor FC Barcelona, moet echter wel wat kosten. Sevilla zou een bedrag van zes miljoen euro voor hem verlangen. 

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn vooral de Spanjaarden het struikelblok, 'want De Jong zelf staat open voor een stap naar Eindhoven', klinkt het. PSV is er alles aan gelegen om de terugkeer van de aanvaller nog vóór het trainingskamp in Mariënfeld rond te krijgen en hoopt daarom deze week tot een akkoord te komen met Sevilla. De Eindhovenaren hoopten De Jong vorig jaar al te verleiden tot een terugkeer naar Eindhoven, maar toen koos hij op het laatste moment voor FC Barcelona. 

Savinho

De Jong is niet de enige aanvallende versterking die mogelijk op weg is naar Eindhoven. Als we het Eindhovens Dagblad moeten geloven, is de nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland ook dichtbij de komst van de Braziliaan Savinho. 'PSV rekent erop om hem de komende dagen te verwelkomen en waant zich inmiddels tamelijk zeker van zijn krabbel voor een huurdeal van een seizoen', klinkt het. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen