Antony komt voorlopig nog niet in actie voor Ajax: "Weken"

28 juni 2022, 21:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het officieuze debuut van Alfred Schreuder als hoofdtrainer van Ajax is succesvol verlopen. Dankzij een sterke eerste helft werd er dinsdagavond met 3-0 gewonnen van SV Meppen. Dat gebeurde nog zonder internationals, die nog op vakantie hebben. Antony is daarentegen alweer te vinden in de gym, al laat zijn rentree op het veld voorlopig nog op zich wachten.

De Braziliaanse vleugelflitser was in het afgelopen seizoen één van de grote uitblinkers bij Ajax. Vooral in de groepsfase van de Champions League was hij bij vlagen niet te stoppen. Ook in dienst van de Braziliaanse nationale ploeg maakte hij indruk. Maar juist spelend voor zijn land raakte hij geblesseerd, waardoor hij in de beslissende weken niet meer in actie kwam voor Ajax. Daar komt voorlopig ook nog geen verandering in, liet Schreuder weten na afloop van het gewonnen oefenduel met SV Meppen.

"Antony is in Amsterdam aan het revalideren van zijn blessure. Het gaat redelijk goed, maar aankomende weken zijn belangrijk'', vertelde de nieuwe hoofdtrainer voor de camera van ESPN. "Voor zijn blessure hopen we dat het snel verbetering oplevert. Ik ga ervan uit dat hij aan het einde van de voorbereiding weer fit is.'' Het is echter de vraag of Antony tegen die tijd nog wel speler is van Ajax. De goede prestaties van de Braziliaan zijn natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Waar hij in een eerder stadium al in verband werd gebracht onder meer Bayern München en Paris Saint-Germain, daar lijkt Manchester United nu het meest concreet.

De nieuwe werkgever van Erik ten Hag zal echter wel diep in de buidel moeten tasten, wil het serieus werk maken van de komst van Antony. Ajax heeft de vraagprijs voor zijn aanvaller immers bepaald op een slordige 80 miljoen euro. Uit Brazilië klonken begin deze week al de eerste geluiden dat Antony dat bedrag veel te hoog vindt.

Lees ook: 'Antony vindt vraagprijs die Ajax hanteert 'buitenproportioneel''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Anthony bek houden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen