'PSV pakt door op transfermarkt: Simons 'zo goed als' binnen'

28 juni 2022, 18:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Terwijl Cody Gakpo de komende dagen in gesprek gaat met Leeds United over een mogelijke transfer naar de Premier League, staat PSV op het punt om de vierde zomeraanwinst te presenteren. De Eindhovenaren hebben Xavi Simons namelijk 'zo goed als' binnen. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad althans. Simons wordt het komende seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. De aanvallende middenvelder loopt eind deze maand uit zijn contract bij de Fransen, maar gaat dat nog verlengen, alvorens hij tijdelijk de overstap maakt naar PSV. Simons, die een paar jaar geleden door PSG werd overgenomen van FC Barcelona, staat voor zijn medische keuring bij PSV. Het talent werd dinsdagmiddag door oplettende PSV-supporters al gespot in het centrum van Eindhoven. 

De komst van Simons naar PSV hing al een paar dagen in de lucht. Ruud van Nistelrooij wilde er recentelijk nog niet concreet op ingaan, maar bevestigde wel dat de club op zoek was naar een vervanger van Mario Götze. De Duitser verruilde PSV na twee seizoenen voor Eintracht Frankfurt. In de persoon van Simons heeft de nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland haar vierde zomeraanwinst dus bijna binnen. Eerder versterkte PSV zich al met Ki-Jana Hoever en doelmannen Walter Benítez en Boy Waterman. De Eindhovenaren hopen ook nog Luuk de Jong te kunnen verleiden tot een terugkeer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen