Boëtius heeft Duitse clubs voor het uitkiezen; bod op Danjuma

28 juni 2022, 15:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jean-Paul Boëtius heeft diverse clubs achter zich aanzitten. De oud-Feyenoorder is transfervrij na zijn vertrek bij FSV Mainz, maar heeft de mogelijkheid om in de Bundesliga actief te blijven. De middenvelder annex aanvaller kan rekenen op veel belangstelling uit de competitie.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer tegenover BILD. De voormalig speler van Feyenoord, die twee periodes speelde voor de Rotterdamse club, trok afgelopen maand na vier seizoenen de deur van Mains achter zich dicht. Het gepromoveerde Werder Bremen ziet het wel zitten in de rechtspoot en wil dolgraag aan de hand van Boëtius handhaving realiseren.

Boëtius is niet de enige Nederlander die wordt begeerd door een andere club. Ook Arnaut Danjuma kan rekenen op de nodige belangstelling. Diverse topclubs zijn in de markt voor de aanvaller, maar het is West Ham United dat toe hoopt te slaan. De Londenaren willen komend seizoen de (sub)top bestormen en zien in Danjuma een speler die daaraan bij kan dragen.

Volgens The Times heeft West Ham het eerste bod inmiddels neergelegd bij Villarreal. Onduidelijk is welke vraagprijs de Spaanse middenmoter verlangt voor de aanvaller, die afgelopen zomer werd overgenomen van het Engelse Bournemouth.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen