Ajax Life: Ihattaren krijgt toestemming om met pers te praten

28 juni 2022, 14:16

Mohamed Ihattaren is op zeer korte termijn weer beschikbaar voor interviews, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde medium Ajax Life. De twintigjarige middenvelder werd de eerste maanden weggehouden bij de camera's en schrijvende pers, maar mag binnenkort weer aangevraagd worden.

De verwachting is dat Ihattaren deze week voor de eerste keer voor de camera komt bij de clubkanalen van Ajax. Kort daarna mogen ook andere media vragen stellen aan de middenvelder, die sinds januari op huurbasis in Amsterdam speelt. Ajax is momenteel op trainingskamp in De Lutte. Op de officiële persdag mag hij worden aangevraagd voor interviews.

Dat is de eerste keer sinds hij actief is voor Ajax. Het supertalent maakte afgelopen seizoen vooral indruk in de Keuken Kampioen Divisie met Jong Ajax, maar werd na zijn sterke optredens bewust weggehouden bij ESPN. Ihattaren behoort dit seizoen tot de vaste kern van de hoofdmacht en krijgt een serieuze kans op een basisplaats in Amsterdam.

Zijn coach Alfred Schreuder was eerder in gesprek met De Telegraaf al lyrisch over zijn kwaliteiten. "Hij is een extreem talent, was op jonge leeftijd al zó goed en brak door bij PSV. De opdracht is nu zijn eigen gevoel te volgen en ook 'nee' te zeggen tegen de vele mensen die iets van hem willen. Als hij er met mij over wil praten, kan dat altijd. De klasse druipt ervan af."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen