Willem II raakt back kwijt; Feyenoorder vertrekt naar België

28 juni 2022, 11:42

Het vertrek van Derrick Köhn bij Willem II is definitief. De Duitse linksback werd al dagen in verband gebracht met een transfer naar zijn geboorteland en heeft zijn gewenste overstap nu definitief te pakken. Köhn gaat aan de slag bij tweededivisionist Hannover 96.

Dat bevestigt de club op de eigen kanalen. Köhn tekent een contract voor drie seizoenen bij de Duitse club. De verdediger degradeerde afgelopen seizoen met Willem II naar de Keuken Kampioen Divisie. De Tilburgers hopen komend seizoen direct weer te promoveren en hebben de vervanger van Köhn al in het vizier: Lucas Woudenberg moet overkomen van SC Heerenveen.

Ook Feyenoord zwaait een speler uit. Achraf El Bouchataoui gaat aan de slag bij het Belgische KMSK Deinze, dat op het tweede niveau acteert. Deinze kon de middenvelder transfervrij overnemen, nadat zijn contract in Rotterdam-Zuid deze zomer afliep. El Bouchataoui heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie om daar een jaar aan vast te plakken.

De 22-jarige middenvelder werd afgelopen seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk, waar hij tot dertien optredens in de hoofdmacht kwam. Namens Feyenoord speelde hij vijf wedstrijden. De Rotterdammers verhuurden hem ook al een halfjaar aan FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen