'Management Memphis eist duidelijkheid van treuzelend Barça'

28 juni 2022, 11:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay wil op korte termijn duidelijkheid over zijn toekomst. De aanvaller beschikt nog over een doorlopend contract bij FC Barcelona, maar de Spaanse club is nog altijd niet duidelijk geweest of hij komend seizoen in de plannen voorkomt.

Terwijl Memphis van een vakantie in Ghana geniet, hebben zijn zaakwaarnemers met het bestuur van FC Barcelona om tafel gezeten om de plannen voor komend seizoen te bespreken. In gesprek met Mateu Alemany werd besproken in hoeverre de club toekomst ziet in de aanvaller, die door diverse clubs uit de buitenlandse topcompetities wordt begeerd.

Zelf wil Memphis het liefst blijven bij FC Barcelona, maar alleen als hij gegarandeerd blijft van speelminuten. De topclub strikte eerder al Pierre-Emerick Aubameyang en Ferran Torres, terwijl Robert Lewandowski al langer in verband wordt gebracht met een overstap. Bovendien is Ansu Fati mits fit altijd verzekerd van een plek op het opstellingsformulier.

Aan interesse geen gebrek voor Memphis, die onder meer kan rekenen op belangstelling uit Italië en Engeland. Eerder speelde hij voor Sparta, PSV, Manchester United en Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen