Groningen weigert miljoenenbod op Strand Larsen; Excelsior vreest

28 juni 2022, 10:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Jørgen Strand Larsen. De 22-jarige Noor wordt begeerd door dievrse clubs uit het buitenland, maar de Noorderlingen hebben niet de noodzaak om de spits van de hand te doen. 

Volgens Voetbal International heeft Bologna een miljoenenbod uitgebracht op de Noorse aanvalsleider van FC Groningen, dat na de verkoop van Bjorn Meijer echter niet meer genoodzaakt is om spelers te verkopen. Groningen lijkt Strand Larsen, die ook op de lijst van Spaanse en Turkse clubs staat, liever aan boord te houden. Met de spits wil Groningen een gooi doen naar een plek in de subtop.

Niemeijer

In navolging van Thijs Dallinga, die op de concrete interesse van Toulouse kan rekenen, heeft ook Reuven Niemeijer de mogelijkheid om in het buitenland aan de slag te gaan. De schaduwspits van Excelsior heeft zich met zeventien goals in de kijker gespeeld van Brescia, dat de contractloze Niemeijer dolgraag naar de Italiaanse Serie B wil halen.

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. Excelsior hoopte lange tijd dat Niemeijer alsnog zijn aflopende contract zou verlengen, maar wist dat Niemeijer dolgraag nog de stap naar het buitenland wil maken. Met een vertrek van Niemeijer én Dallinga levert Excelsior 49 competitiedoelpunten in. Niemeijer speelde in Nederland eerder voor FC Emmen en Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen