The Sun pakt uit: Ajax wil 133 miljoen van Man United voor duo

28 juni 2022, 10:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is van plan flink te cashen met de verkoop van sterkhouders. Manchester United wil zich dolgraag versterken met twee spelers van de Amsterdammers, maar lijken daarvoor het complete zomerbudget over de balk te moeten smijten. 

The Sun pakt uit met het nieuws dat Ajax een totaalbedrag van 133 miljoen euro verlangt voor de verkoop van sterspelers Antony en Lisandro Martínez. De Braziliaanse buitenspeler heeft al langer een prijskaartje van tachtig miljoen euro om de nek hangen, wat hij zelf overigens buitenproportioneel vindt. Ajax lijkt echter niet met minder genoegen te nemen.

Ook Martínez mag niet zomaar vertrekken van de topclub. Voor hem wil Ajax het liefst minstens 53 miljoen euro zien. De Argentijnse linkspoot hoeft van de topclub namelijk niet verkocht te worden: hij heeft nog een driejarig contract in Amsterdam. Ajax is van plan hard-to-get te spelen met de paradepaardjes.

Ajax vreest deze zomer een grote leegloop. Eerder vertrokken André Onana en Noussair Mazraoui al transfervrij. Sébastien Haller en Ryan Gravenberch verdienden bovendien een toptransfer naar respectievelijk Borussia Dortmund en Bayern München.

Lees ook: Romano komt met Ajax-nieuws: Bergwijn

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

80 miljoen, je hoeft Antony te kijken en hij ligt al op de grond. Das geen speler voor de PL. Laat hem nog een jaar bij Ajax blijven en dan naar Bayern of Barcelona.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krassen cashen klaar, wij malen daar niet om, we gaan voor wat de gek ervoor geeft .:-)D

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen