Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schmidt glimlacht: "Kijk ernaar uit de scheidsrechters te leren kennen"

Schmidt glimlacht: "Kijk ernaar uit de scheidsrechters te leren kennen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 juni 2022 – Roger Schmidt is maandag officieel begonnen aan zijn avontuur bij Benfica. De Duitse oefenmeester verdiende na twee seizoenen bij PSV een overstap naar de Portugese topclub, waar de journalisten direct één kenmerk opviel: Schmidt heeft het regelmatig aan de stok met scheidsrechters.

Zijn tirades aan het adres van Nederlandse scheidsrechters is ook in Portugal niet onopgemerkt gebleven. "Ik kijk ernaar uit om de scheidsrechters te leren kennen", zegt hij met een glimlach tegen De Telegraaf. "Ze hebben een speciale rol in het voetbal. Ik heb wel wat gehoord over de scheidsrechters in Portugal, maar probeer altijd mijn eigen oordeel te vellen."

Schmidt hoopte dat hij Mario Götze kon verleiden om mee te komen naar Portugal, maar de Duitse middenvelder koos voor Eintracht Frankfurt. "Ik heb met Mario twee seizoenen gewerkt in Eindhoven. Hij had ook een goede speler voor Benfica kunnen zijn, maar zijn besluit was duidelijk. Hij wilde weer in Duitsland spelen, een beslissing die hij ook voor zijn gezin heeft genomen."

Benfica eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats in Portugal, achter kampioen FC Porto en Sporting CP. In de Champions League was de kwartfinale het eindstation.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd