Verlossend nieuws over Ronaldo: "Cristiano is not for sale"

28 juni 2022, 08:16

Cristiano Ronaldo lijkt komend seizoen 'gewoon' bij Manchester United te blijven. De Portugese steraanvaller overwoog volgens diverse geruchten een vertrek naar het buitenland vanwege het mislopen van Champions League-voetbal, maar United is vastberaden om hem aan boord te houden.

"Cristiano is not for sale", zei een woordvoerder van de club tegen De Telegraaf, dat aanwezig was bij de eerste trainingsdag van Erik ten Hag bij Manchester United. "We verwachten hem het hele komende seizoen bij onze club." Ronaldo werd deze transferwindow al in verband gebracht met transfers naar onder meer Real Madrid en Paris Saint-Germain.

Ronaldo beleefde persoonlijk een succesvolle rentree op de Engelse velden. De Portugees was goed voor 24 doelpunten, maar kwam met zijn ploeg niet verder dan de zesde plaats in de Premier League. Daardoor moet Ten Hag komend seizoen met United beginnen in de Europa League.

Ten Hag is volgens Engelse media bereid om mee te werken aan een vertrek van miskoop Aaron Wan-Bissaka. De Engelse rechtsback krijgt in de voorbereiding echter eerst de kans om zich in de kijker te spelen bij de Nederlandse oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen