Transfergekte in Eindhoven, Antony kritisch op vraagprijs Ajax

28 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 27 juni 2022, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 27 juni.

Wild gerucht over PSV en James afgedaan als broodjeaapverhaal

PSV gaat zich naar alle waarschijnlijkheid niet versterken met James Rodríguez. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft het spectaculaire gerucht dat de Colombiaanse spelmaker in beeld is bij PSV gecheckt en vervolgens naar het rijk der fabelen verwezen.

'Antony vindt vraagprijs die Ajax hanteert 'buitenproportioneel'

Ajax heeft een fors prijskaartje om de nek van Antony gehangen. De Amsterdammers verlangen liefst tachtig miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Volgens De Telegraaf klinken vanuit Brazilië de eerste geluiden dat Antony graag een transfer wil maken, maar de vraagprijs van Ajax 'buitenproportioneel' vindt.

'Frenkie de Jong na nieuwe ontwikkeling stap dichter bij United'

Manchester United en FC Barcelona hebben volgens Fabrizio Romano maandag opnieuw gesproken over Frenkie de Jong. Hoewel er geen akkoord werd bereikt over de toptransfer, zijn de onderhandelingen positief verlopen.

Romano komt met Ajax-nieuws: Bergwijn, Wijndal, Antony en Martínez

Ajax staat voor een 'belangrijke week', zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Amsterdammers zijn volop bezig met de aanbouw van een nieuwe selectie die kampioensproof moet worden. Ajax komt steeds dichterbij een akkoord met twee aanwinsten.

Koeman over aanstaande Frenkie-deal: "Ik weet dat hij wil blijven"

Ronald Koeman is op de Spaanse televisie ingegaan op de mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Manchester United. Voorlopig is er nog geen akkoord bereikt over een overstap van de middenvelder, maar de gesprekken gaan de goede kant op. Volgens de oud-trainer van FC Barcelona wil de Nederlandse voetballer echter blijven.

'Excelsior ontvangt tweede bod op topscorer Dallinga'

De strijd om Excelsior-uitblinker Thijs Dallinga is losgebarsten. Nadat een eerste bod van het Franse Toulouse op de spits is afgewezen, heeft de Rotterdamse club een tweede bod ontvangen. Er zijn echter meer clubs die de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie op de voet volgen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen