Janssen bijt van zich af: "Maak jij je daar zorgen over?"

Janssen bijt van zich af: "Maak jij je daar zorgen over?"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2022 – Vincent Janssen is maandag aan de Belgische media gepresenteerd. De nieuwe spits van Antwerp FC weet dat de schijnwerpers, mede vanwege zijn topsalaris in België, komend seizoen veelal op hem gericht zullen zijn. Tegenover het Belgische journaille moest de 28-jarige spits zichzelf direct verdedigen.

Op een vraag of de Belgen zich zorgen moeten maken wegens het minder productieve seizoen van Janssen in dienst van het Mexicaanse CF Monterrey reageerde de spits lichtelijk geïrriteerd: "Ik weet het niet", wordt Janssen geciteerd door De Telegraaf. "Maak jij je daar zorgen over? Nee? Oké, dan is het goed. Ik ook niet gelukkig."

Janssen, die bij Antwerp FC één van de best betaalde spelers van de Belgische competitie gaat worden, vindt het niet erg dat er in België met een vergrootglas naar zijn prestaties gekeken gaat worden. "Ik weet dat ik moet presteren en dat vind ik oké. Jullie werkgever rekent er ook op dat jullie bepaalde resultaten boeken. Ik kom hier bovenal als een supergemotiveerde speler die graag goals wil maken en prijzen wil winnen."

Het waren in de afgelopen maand naast de transfer bijzondere weken voor Janssen, die na een aantal jaren afwezigheid werd opgeroepen voor het Nederlands elftal, op het moment dat hij ging trouwen én in onderhandeling was met de Belgische club: "Ik heb kort met de bondscoach gesproken over deze transfer, maar toen waren de onderhandelingen al in een vergevorderd stadium", aldus Janssen. "Ik denk dat hij het wel oké vindt. Uiteindelijk moet ik hier goed gaan presteren om in beeld te blijven voor het Nederlands elftal."

Reacties

gerelateerd