'Feyenoord en FC Zürich naderen akkoord over transfer'

'Feyenoord en FC Zürich naderen akkoord over transfer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2022 – Feyenoord en FC Zürich naderen elkaar in de onderhandelingen over een transfer van Wilfried Gnonto. Volgens Goal wordt het verschil tussen vraag en aanbod steeds kleiner. Het laatste bod van Feyenoord zou zeven miljoen euro (inclusief variabelen) bedragen. Zürich hanteert een vraagprijs van tien miljoen euro.

Feyenoord heeft naar verluidt vier miljoen euro vast plus drie miljoen euro aan bonussen geboden op Gnonto, die in de belangstelling van een hoop clubs staat. Mochten de Rotterdammers erin slagen de Italiaanse aanvaller vast te leggen, dan mag dat een kleine transferstunt worden genoemd. PSV, Ajax, meerdere Duitse en Italiaanse clubs zouden ook geïnteresseerd zijn in Gnonto.

Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat Feyenoord een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Gnonto. Maakt de Italiaan daadwerkelijk de overstap naar de Rotterdamse club, dan moet hij volgend seizoen de concurrentie aangaan met Danilo Pereira. Zij zijn de vervangers van Cyriel Dessers (teruggekeerd naar KRC Genk) en Bryan Linssen (getransfereerd naar Urawa Red Diamonds).

Feyenoord slaagde er eerder deze transferperiode in Danilo (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior) vast te leggen. De Rotterdammers hebben hun pijlen ook gericht op Calvin Stengs van OGC Nice, maar hij zou niet openstaan voor een tijdelijke overgang naar Feyenoord.

Lees ook: Dit is wat Feyenoord met 'Wunderkind' Gnonto in huis wil halen

Reacties

gerelateerd