'Frenkie de Jong na nieuwe ontwikkeling stap dichter bij United'

'Frenkie de Jong na nieuwe ontwikkeling stap dichter bij United'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2022 – Manchester United en FC Barcelona hebben volgens Fabrizio Romano maandag opnieuw gesproken over Frenkie de Jong. Hoewel er geen akkoord werd bereikt over de toptransfer, zijn de onderhandelingen positief verlopen.

Manchester United zou een mondeling bod van 65 miljoen euro op De Jong hebben uitgebracht. Dat werd niet geaccepteerd door Barcelona, dat meer geld verlangt. Er hangt een prijskaartje van 85 à 86 miljoen euro om de nek van de middenvelder. Het verschil in vraag en aanbod is dus nog rond de twintig miljoen euro.

Dat is een hoop geld, maar volgens Romano beginnen de Manchester United en Barcelona elkaar eindelijk te naderen. De Engelse grootmacht wil van De Jong de eerste topaankoop van deze transferzomer maken. Ajax-sterkhouders Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez zijn ook in beeld bij de club van Ten Hag, terwijl ook Nicolás Tagliafico op het lijstje van Ten Hag is verschenen.

Eerder deze maand schreef onder meer The Athletic dat De Jong wel openstaat voor een overstap naar Manchester United, ondanks dat hij Barcelona niet per se wil verlaten. De Oranje-international zou de onderhandelingen met de Premier League-club inmiddels zijn beginnen. Op Old Trafford ligt een meerjarig contract met een riant salaris voor hem klaar.

Reacties

gerelateerd