Schreuder wil 29 spelers aan het werk zien op trainingskamp Ajax

27 juni 2022, 16:44

Alfred Schreuder heeft 29 spelers meegenomen naar het trainingskamp van Ajax in De Lutte. Een hoop talenten en vorig seizoen verhuurde spelers krijgen de komende dagen de kans zich in de kijker te spelen bij de technische staf van de Amsterdamse club. De spelers die begin deze maand interlandverplichtingen hadden, zijn niet van de partij.

Van de spelers die afgelopen seizoen een substantiële bijdrage hebben geleverd in het eerste elftal van Ajax maken alleen Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Perr Schuurs deel uit van de groep. Ook Kik Pierie (vorig seizoen verhuurd aan FC Twente), Lisandro Magallán (vorig seizoen verhuurd aan RSC Anderlecht) en Hassane Bandé (vorig seizoen verhuurd aan NK Istra) mogen aan Schreuder laten zien wat zij waard zijn.

Onder meer Jay Gorter, Sean Klaiber en Mohamed Ihattaren zijn eveneens meegereisd naar De Lutte. Dat geldt ook voor bekende talenten als Naci Ünüvar, Sontje Hansen en Amourricho van Axel Dongen. Maar ook Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Youri Baas, Patrickson Delgado, Anass Salah-Eddine, Christian Rasmussen, Terrence Douglas, Donny Warmerdam, Giovanni, Olivier Aertssen, Tristan Gooijer, Eskild Dall, Jayden Banel, Jay Enem, Sten Kremers en Julian Brandes maken deel uit van de groep.

De selectie van Ajax verblijft tot en met 2 juli in De Lutte. Gedurende het trainingskamp zullen de Amsterdammers twee oefenwedstrijden spelen. De eerste staat voor dinsdagavond op het programma. Dan maakte Schreuder zijn officieuze debuut als hoofdtrainer van Ajax tegen SV Meppen. Komende zaterdag nemen de Amsterdammers het op tegen SC Paderborn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen