'Antony vindt vraagprijs die Ajax hanteert 'buitenproportioneel''

'Antony vindt vraagprijs die Ajax hanteert 'buitenproportioneel''

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2022 – Ajax heeft een fors prijskaartje om de nek van Antony gehangen. De Amsterdammers verlangen liefst tachtig miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Volgens De Telegraaf klinken vanuit Brazilië de eerste geluiden dat Antony graag een transfer wil maken, maar de vraagprijs van Ajax 'buitenproportioneel' vindt.

Ajax wil Antony het liefst niet laten gaan, maar in Amsterdam beseft men dat iedere speler voor de juiste prijs te koop is. De Braziliaanse vleugelaanvaller is de voorbije tijd veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, de nieuwe club van Erik ten Hag. Vorige week berichtte het Algemeen Dagbad dat de Engelse grootmacht een bod voorbereidt op Antony.

Voor zover bekend heeft Manchester United nog geen bod uitgebracht op Antony. Dat lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Naar het zich laat aanzien wil de club van Ten Hag eerst de transfer van Frenkie de Jong afronden. De onderhandelingen met FC Barcelona lijken de goede kant op te gaan, maar een akkoord is vooralsnog niet bereikt. De Jong moet, net als Antony, zo'n tachtig miljoen euro kosten.

De Telegraaf waarschuwt Ajax. De Amsterdammers kunnen Antony aan zijn contract houden, maar er bestaat het risico dat de Braziliaan dan gaat muiten. Dat deed bijvoorbeeld Davinson Sánchez in het verleden ook. Naast Antony staan ook Jurriën Timber en Lisandro Martínez in de belangstelling van Manchester United. Zij moeten ieder vijftig miljoen euro kosten. Martínez geniet ook interesse van Arsenal.

Lees ook: Landgenoot tipt Antony: "Die transfer vergroot zijn WK-kansen"

Reacties

gerelateerd