Danilo kreeg positieve reacties uit Amsterdam: "Was niet moeilijk"

27 juni 2022, 14:38

Danilo Pereira heeft zijn eerste training als speler van Feyenoord achter de rug. De Braziliaanse spits maakte de gevoelige overstap van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord, maar kreeg nauwelijks negatieve reacties uit Amsterdam vanwege zijn transfer.

Voormalig ploeggenoot Steven Berghuis werd bedreigd nadat hij overstapte naar de rivaal. "Het was geen moeilijke keuze, want Feyenoord toonde direct het project en de ambitie die ze willen najagen. Of het gevoelig was? Nee, voor mij is het wel oké. Ik wil het team graag helpen. Ook mijn oude ploeggenoten waren blij voor me en steunden me."

Negatieve reacties kreeg de aanvaller eigenlijk nauwelijks. "De reacties waren wel leuk, ze begrepen juist dat ik deze stap zette. Het is de beste keuze voor mijn ontwikkeling. Ik moet ook aan mezelf denken", aldus de aanvaller, die in het verleden al op huurbasis speelde voor FC Twente. Daar was hij goed voor zeventien doelpunten.

Ajax wilde het contract van Danilo verlengen, maar hij koos voor een transfervrij vertrek. "Nadat ik terugkwam van Twente had ik meer van de club verwacht, na wat ik daar had laten zien. Ik had gehoopt op meer speeltijd, maar dat zat er helaas niet in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen