'Luis Suárez kan na zestien jaar vertrekken uit Europa'

27 juni 2022, 14:13

Luis Suárez vervolgt zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk in Argentinië. Volgens TyC Sports staat de 35-jarige aanvaller bovenaan de verlanglijst van topclub River Plate, dat de transfervrije spits dolgraag aan de selectie wil toevoegen.

De Uruguayaan heeft na zijn vertrek bij Atlético Madrid geen gebrek aan interesse van andere clubs uit Europa, maar lijkt terug te keren naar Zuid-Amerika. Dat zou betekenen dat er een einde zou komen aan het zestienjarige verblijf van Suárez in Europa. De spits speelde voor FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona en dus Atlético Madrid.

River Plate lijkt aan de salariseisen van de aanvaller te kunnen voldoen. Toch is er nog geen sprake van een definitief akkoord. Suárez geniet momenteel van zijn vakantie en is herstellende van een knieblessure. Het is niet duidelijk hoe lang de spits uit de roulatie is.

De 132-voudig international van Uruguay zal zich in Argentinië in de kijker willen spelen van de bondscoach. Komende winter wacht het WK in Qatar. Afgelopen seizoen was Suárez in 35 La Liga-duels goed voor elf doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen