'Ambitieus West Ham zet vol in op komst Arnaut Danjuma'

27 juni 2022, 11:21

West Ham United hoopt zich deze zomer te kunnen versterken met Arnaut Danjuma. De aanvaller van Villarreal beleefde een ijzersterk debuutseizoen in Spanje en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van diverse clubs uit de Europese topcompetities.

Volgens The Guardian wil West Ham United echter doorpakken en de 25-jarige aanvaller een rentree in de Premier League gunnen. Na NEC en Club Brugge verkaste de buitenspeler naar Bournemouth, waar hij in zijn debuutseizoen degradeerde. In de Championship maakte hij echter dermate indruk, dat hij een miljoenentransfer naar Villarreal verdiende.

Daar stal hij afgelopen seizoen de show. Danjuma was in 34 wedstrijden goed voor zestien doelpunten en nog eens vier assists in alle competities. Volgens de Britse kwaliteitskrant hebben topclubs hun vizier gericht op de aanvaller van het Nederlands elftal, maar hoopt ook het ambitieuze West Ham United vurig op zijn handtekening.

Ook Liverpool is in de markt voor de aanvaller. Villarreal kan een forse transfersom vragen voor Danjuma, aangezien hij nog een contract tot medio 2026 heeft. Transfermarkt schat zijn waarde op vijftig miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen