'Excelsior wil flink profiteren en weigert miljoenen voor Dallinga'

27 juni 2022, 10:10

Thijs Dallinga lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken als speler van Excelsior. De spits wordt in verband gebracht met meerdere clubs en vanuit Frankrijk is een eerste aanbieding binnen gekomen. Dat bod is daar Excelsior echter in de prullenbak gegooid.

De 21-jarige Dallinga werd vorig seizoen topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. Hij was goed voor 32 doelpunten en had dus een groot aandeel in de promotie van Excelsior. Volgens Voetbalprimeur is dat ook bij Toulouse opgevallen. Die club promoveerde naar de Franse Ligue 1 en heeft twee miljoen euro geboden voor de spits. Dat vindt Excelsior volgens De Telegraaf echter te weinig.

Niet alleen vanuit Frankrijk is er belangstelling voor Dallinga. Ook Vitesse en het Schotse Rangers FC zijn volgens Voetbalprimeur geïnteresseerd. Excelsior wacht de belangstelling vooralsnog rustig af. Dallinga ligt immers nog vast tot medio 2023 en er is een optie om nog een jaar met elkaar door te gaan. Het zou dus ook zomaar kunnen dat we Dallinga met Excelsior in de Eredivisie gaan zien.

Toch lijkt het erop dat Toulouse nog wel terug gaat keren in Kralingen. In het Stadium Municipal ontstaat een steeds grote Nederlandse enclave. Stijn Spierings en Branco van den Boomen staan al langer onder contract bij de club. Daarnaast werd de geboren Rotterdammer Zakaria Aboukhlal vorige week overgenomen van AZ. Dallinga kan dus de vierde Nederlander worden bij de promovendus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen