Fowler voorspelt vertrek Salah: "Liverpool gaat dat niet doen"

27 juni 2022, 08:55

Robbie Fowler denkt dat Mohamed Salah zijn aflopende contract bij Liverpool niet gaat verlengen. De oud-speler van de Engelse topclub sluit dan ook niet uit dat de aanvaller het voorbeeld van ex-ploeggenoot Sadio Mané gaat volgen. Hij vertrok deze zomer naar Bayern München.

Salah ligt nog tot medio 2023 vast op Anfield en wordt gelinkt aan onder meer Real Madrid. De international van Egypte praat binnenkort over een nieuwe verbintenis. "Liverpool is niet van plan om het salarishuis voor hem aan te passen", aldus Fowler in zijn column voor The Daily Mirror. "Dat hebben ze bij Mané ook niet gedaan. Hij wilde een enorm contract om een van de beste betaalde spelers ter wereld te worden."

Daar besloot Liverpool echter niet in mee te gaan en inmiddels is Mané speler van Bayern. "Liverpool heeft berekeningen gemaakt en besloten hem te verkopen. Daarna is Darwin Núnez gekomen om het salarishuis in stand te houden. Ik weet niet precies welke berekeningen er bij Salah worden gemaakt. Maar ik weet zeker dat ze niet enorm veel gaan betalen. Anders hadden ze dat natuurlijk allang gedaan."

Salah (30) heeft vijf seizoenen bij Liverpool achter de rug. In de afgelopen vijf jaar pakte de Egyptenaar vijf prijzen. Inmiddels staan de Premier League, FA Cup, League Cup, Champions League en UEFA Super Cup op zijn naam. Salah speelde tot nu toe 254 wedstrijden voor The Reds en was daarin goed voor 156 doelpunten. Eerder speelde hij onder meer bij FC Basel, Chelsea, Fiorentina en AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen