'PSV pakt door; transferdoelwitten moeten mee op trainingskamp'

27 juni 2022, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV hoopt zich deze week nog minimaal drie keer te versterken. De Eindhovenaren zetten zoals bekend vol in op Luuk de Jong en Xavi Simons. Ook de Braziliaan Savinho moet al mee op het trainingskamp, dat vanaf 4 juli plaatsvindt in Duitsland.

De entree van Savinho lijkt inmiddels al zo goed als rond, weet het Eindhovens Dagblad. De aanvaller nam afgelopen weekend op emotionele wijze afscheid van Atlético Mineiro, dat hem ziet vertrekken naar de City Group. Zij stallen hem bij Troyes, maar Savinho speelt komend seizoen op huurbasis voor PSV. Ruud van Nistelrooij hoopt echter langer over de buitenspeler te kunnen beschikken.

Omdat de komst van Savinho een kwestie van tijd lijkt, richt PSV de pijlen nu op De Jong en Simons. De Jong wil naar verluidt graag terug naar het Philips Stadion, maar dan zal PSV eerst een akkoord moeten bereiken met Sevilla. Daar staat de kopsterke aanvalsleider immers nog een jaar onder contract. De club uit het Zuiden van Spanje is niet van plan om De Jong voor een habbekrats te laten vertrekken uit het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Dan was er afgelopen weekend ook nog het nieuws over Simons. De talentvolle middenvelder (19) lijkt zijn contract bij Paris Saint-Germain te gaan verlengen en wordt dan op huurbasis naar Eindhoven gestuurd. Het is dus de bedoeling van Van Nistelrooij zijn drie nieuwelingen op het trainingskamp in Mariënfeld tot zijn beschikking heeft. PSV gaat tussen 4 en 10 juli naar Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen