DONE DEAL! Linssen verlaat Feyenoord voor avontuur in Japan

DONE DEAL! Linssen verlaat Feyenoord voor avontuur in Japan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2022 – Bryan Linssen heeft de deur bij Feyenoord na twee seizoenen achter zich dichtgetrokken. De 31-jarige aanvaller ziet een droom in vervulling gaan en gaat voetballen bij Urawa Red Diamonds. In Japan is het seizoen momenteel al in volle gang.

"Ik heb een geweldige tijd bij Feyenoord gehad. Daar ben ik erg trots op", vertelt Linssen op de clubwebsite van de Japanse club. "Nu kijk ik erg uit naar dit nieuwe hoofdstad in mijn loopbaan. Het was altijd een droom om in het buitenland te spelen, dat weet iedereen. Dit is het moment dat mijn droom uitkomt. Ik kan niet wachten om de stap te maken naar dit nieuwe leven en hoop dat het een geweldige tijd wordt."

Linssen begon zijn carrière bij Fortuna Sittard en was vervolgens ook te bewonderen bij MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse. Daarna volgde twee seizoenen Feyenoord. "Ik kijk niet alleen met een trots gevoel terug op onze prestaties op het veld, maar zal me ook de mensen met wie ik zo fijn heb samengewerkt altijd blijven herinneren. En natuurlijk de supporters en een volle Kuip: dat ga ik enorm missen."

De aanvaller tekent een contract voor tweeënhalf jaar bij de Japanners. Linssen lag nog voor een jaar vast in Rotterdam-Zuid en dus ontvangt Feyenoord een transfersom. Volgens RTV Rijnmond kan technisch directeur Frank Arnesen ruim een miljoen euro bijschrijven. In De Kuip staan de vervangers van Linssen (en Cyriel Dessers) al klaar. Danilo kwam al over van Ajax, terwijl de transfer van Wilfried Gnonto van FC Zürich nabij is.

Reacties

gerelateerd