Feyenoord doet goede zaken; ook transferupdates bij Ajax en PSV

27 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 juni 2022, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 juni.

AD: Feyenoord persoonlijk rond met zeer gewilde spits Gnonto

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met de achttienjarige Wilfried Gnonto. De afgelopen periode werd door veel clubs - onder wie ook Ajax en PSV - getrokken aan de Italiaanse spits van FC Zürich, maar de Rotterdammers liggen op koers om de strijd te winnen. De club bereikte een persoonlijk akkoord met de speler en stevent ook af op een overeenkomst met zijn club.

'Derde versterking Feyenoord: Taabouni verkiest Slot boven AZ'

Mohamed Taabouni wordt de derde zomerversterking van Feyenoord. Dat meldde Voetbal International zondagmiddag. De twintigjarige aanvaller wordt maandag medisch gekeurd in Rotterdam, waarna er een meerjarig contract voor hem klaarligt.

'Savinho vanaf begin juli van PSV, club hoopt op meerjarig verblijf'

PSV zal zich naar verwachting snel gaan versterken met de achttienjarige, talentvolle middenvelder Savinho. De Braziliaan verhuist dan van Atlético Mineiro naar Manchester City en zal vervolgens direct worden verhuurd aan de Eredivisieclub. Hoewel het om een uitleenbeurt van één seizoen gaat, verwacht PSV meerdere jaren over hem te kunnen beschikken.

'Ten Hag kijkt opnieuw rond bij Ajax: ook Tagliafico op lijstje United'

Erik ten Hag heeft wederom een van zijn oude spelers bij Ajax op zijn verlanglijstje gezet. Na Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez zou hij ook Nicolas Tagliafico willen verwelkomen bij Manchester United. De kans op een vertrek van de linksback is sowieso erg groot.

'Volgende toptransfer Arsenal: Haaland jaagt Jesus richting Londen'

Gabriel Jesus wordt de volgende grote aankoop van Arsenal. De 25-jarige Braziliaan komt over van Manchester City en tekent een contract tot medio 2027. The Gunners betalen voor zijn komst een bedrag van omgerekend ruim 52 miljoen euro.

Slot verkozen tot coach van het jaar; nog twee andere prijzen uitgereikt

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zondagmiddag de Rinus Michels Award in ontvangst mogen nemen. De 43-jarige oefenmeester werd door zijn collega-trainers verkozen tot beste coach van het afgelopen seizoen. Ook Dick Lukkien (FC Emmen) en Bert van Marwijk (nu clubloos) vielen in de prijzen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen