'Antony moet wachten op Frenkie-deal; streep door vertrek Ronaldo'

26 juni 2022, 23:35

Antony staat nog altijd hoog op de verlanglijst van Erik ten Hag. De aanvaller van Ajax wordt al sinds de overstap van zijn oude trainer gelinkt aan diens nieuwe club Manchester United en zou er nog altijd goed op staan. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben, wat te maken heeft met de transferperikelen rond Frenkie de Jong.

Dat alles meldde ESPN zondag. De Jong geldt als het voornaamste target van Manchester United en de club is nog altijd in onderhandeling met FC Barcelona. Het medium weet dat een akkoord inmiddels dichtbij is. Ten Hag zou goede hoop hebben dat de middenvelder op 8 juli met United mee kan reizen op de trip naar Thailand en Australië. 

Lees ook: 'De Jong kan koffers inpakken: Barça en United bijna akkoord'

Omdat Antony net als De Jong tientallen miljoenen zal moeten kosten - ESPN spreekt van een vraagprijs van tachtig miljoen - zal hij nog even geduld moeten hebben tot de andere transfer is afgerond. Daarna komt de Braziliaan in beeld, die na het mislopen van Darwin Núñez een serieuzere kandidaat is geworden om de voorhoede te versterken.

Ronaldo

De laatste dagen gonsde het bij Manchester United ook van de geruchten rond een vertrek van Cristiano Ronaldo. De aanvaller zou willen vertrekken, omdat hij twijfelt of zijn huidige club de spelers kan aantrekken om de ambities waar te maken. Volgens ESPN heeft United hem inmiddels echter duidelijk gemaakt dat hij niet mag vertrekken. Ronaldo ligt nog vast tot 2023, met een optie voor nog een seizoen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er loop toch nog een Braziliaanse daar in Engeland rond Richarlison ,waarom gaat Ten Hag niet voor die , problemen opgelost, blijf nou van Anthony af , hé hé hé hé Budhead

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen