'Savinho vanaf begin juli van PSV, club hoopt op meerjarig verblijf'

26 juni 2022, 23:19

PSV zal zich naar verwachting snel gaan versterken met de achttienjarige, talentvolle middenvelder Savinho. De Braziliaan verhuist dan van Atlético Mineiro naar Manchester City en zal vervolgens direct worden verhuurd aan de Eredivisieclub. Hoewel het om een uitleenbeurt van één seizoen gaat, verwacht PSV meerdere jaren over hem te kunnen beschikken.

Dat alles meldde het Eindhovens Dagblad zondagavond. De verwachting is dat Savinho zich begin juli speler van PSV mag noemen, wat betekent dat hij op tijd in Eindhoven is om mee te gaan op trainingskamp. De ploeg van Ruud van Nistelrooij verblijft tussen 4 en 10 juli in het Duitse Mariënfeld. 

Opvallend is dus dat PSV rekent op een meerjarig verblijf van de jonge Braziliaan, ondanks dat er op dit moment een akkoord ligt over een eenjarig contract. 'Er ligt een meerjarenplan onder zijn komst, zoveel is inmiddels duidelijk', schreef het ED, al zijn verdere details daarbij nog niet bekend. 

Savinho zou na Walter Benítez, Boy Waterman en Ki-Jana Hoever de vierde aanwinst van PSV worden, al wordt hij mogelijk nog ingehaald. Ook targets Luuk de Jong en Xavi Simons hopen de Eindhovenaren namelijk snel te verwelkomen. Laatstgenoemde lijkt zijn vertrek op Paris Saint-Germain te gaan verlengen en vervolgens op huurbasis naar Eindhoven te verhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen