'Juventus doet goede zaken en haalt na Pogba ook Di Maria gratis op'

26 juni 2022, 22:25   Bijgewerkt: 26 juni 2022, 22:36

Juventus gaat zich versterken met de transfervrije Angel Di Maria. Daar lijkt het althans op, nu verschillende media melden dat een akkoord tussen club en speler heel dichtbij is. De Oude Dame betaalt geen transfersom voor de 34-jarige Argentijn, die deze zomer uit zijn contract liep bij Paris Saint-Germain.

Juventus gold al langer als een potentiële bestemming voor Di Maria, al zat er tot vandaag weinig schot in de onderhandelingen. De Argentijn maakte er geen geheim van een voorkeur te hebben voor FC Barcelona en wachtte die optie dan ook af. Maar zondag kwam het volgens Italiaanse media dan toch tot een doorbraak met Juve.

Onder meer La Gazzetta dello Sport schreef dat Di Maria eindelijk is ingegaan op de aanbiedingen van Juventus. Bij de nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen kan hij naar verluidt een contract tekenen voor één seizoen met optie op verlenging, tegen een jaarsalaris van zeven miljoen euro. Zijn medische keuring lijkt al aanstaande.

Di Maria zou de tweede topspeler zijn die Juventus transfervrij binnenhaalt, nadat ook Paul Pogba al voor een terugkeer in Turijn koos. Daartegenover staat het vertrek van Giorgio Chiellini, Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Álvaro Morata. Ook over een vertrek van Matthijs de Ligt wordt gespeculeerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen