'Locadia wil terugkeren in Eredivisie: NEC en Go Ahead zijn concreet'

23 december 2022, 17:53

Jürgen Locadia kan deze zomer terugkeren naar de Eredivisie. Eerder toonde NEC al interesse in de transfervrije aanvaller en ook Go Ahead Eagles heeft zich nu in de strijd om zijn handtekening gemengd. Zelf zou de 28-jarige Locadia wel oren hebben naar een terugkeer in Nederland. 

Dat meldde Voetbal International zondagavond. Locadia liep deze zomer uit zijn contract bij VfL Bochum en zou daarom voor diverse clubs een interessante optie kunnen zijn. Ook uit het buitenland is er interesse, maar de ex-PSV'er zou het liefst weer op het hoogste niveau in Nederland spelen.

Dat laatste is dus een voordeel voor NEC en Go Ahead, al is daarmee niet gezegd dat het bereiken van een akkoord makkelijk zal worden. De salariseisen van Locadia zijn namelijk aan de hoge kant. De belangstelling van beide clubs is desondanks concreet, dus het is afwachten of er een akkoord bereikt kan worden.

Locadia verruilde PSV in 2018 voor Brighton & Hove Albion, waar zijn verblijf niet zo succesvol bleek als vooraf gehoopt. Na verhuurperiodes bij Hoffenheim en Cincinnati FC verkaste hij afgelopen winter transfervrij naar het Duitse Bochum. Daar kwam hij ondanks verschillende blessures nog tot elf wedstrijden, waarin hij goed was voor twee goals en een assist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen