'Ten Hag kijkt opnieuw rond bij Ajax: ook Tagliafico op lijstje United'

26 juni 2022, 20:32

Erik ten Hag heeft wederom een van zijn oude spelers bij Ajax op zijn verlanglijstje gezet. Na Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez zou hij ook Nicolas Tagliafico willen verwelkomen bij Manchester United. De kans op een vertrek van de linksback is sowieso erg groot.

Dat laatste heeft alles te maken met de aanstaande komst van Owen Wijndal. Nadat Ajax flink heeft meegeprofiteerd van de miljoenentransfer van Sven Botman (van Lille naar Newcastle United voor 38 miljoen euro), lijkt zijn transfer - evenals die van Steven Bergwijn - een stuk dichterbij. Dat zou dus ook gevolgen hebben voor Tagliafico, die met de komst van Wijndal overbodig wordt. 

Afgelopen winter hoopte Tagliafico - toen al reserve achter Daley Blind - al op een vertrek uit Amsterdam. Hij kon Ajax verruilen voor FC Barcelona, maar de club hield dit tegen, omdat hij als stand-in beschikbaar moest blijven. Inmiddels staat de situatie op de linksbackpositie er anders voor en kan de Argentijn nu wél zijn beoogde stap maken. Het Algemeen Dagblad wees Manchester United dus aan als mogelijke bestemming. 

De vraag is daarbij hoeveel geld Tagliafico Ajax kan opleveren. De verdediger heeft nog maar een eenjarig contract en bovendien niet meer de status van basisspeler die hij eerder wel had. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op elf miljoen euro. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap zo'n gast niet: heeft ie eerst 2 jaar lang de bank warm zitten houden bij Ajax gaat ie naar een club waar hem hetzelfde te wachten staat. Ga naar een club als Everton ofzo!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen