Kuyt blijft ondanks duidelijke teksten hopen op Kishna bij ADO

26 juni 2022, 15:54

Dirk Kuyt heeft de hoop op een langer verblijf van Ricardo Kishna bij ADO Den Haag nog niet opgegeven. De aanvaller zelf heeft al aangegeven opnieuw naar het buitenland te willen, maar de nieuwe trainer hoopt hem in een laatste gesprek toch nog te kunnen overtuigen.

Dat vertelde Kuyt aan Omroep West. "Ik heb meerdere malen contact gehad met Ricardo, maar ik wil hem graag nog een keer spreken", begon hij. "Ik weet dat hij gecharmeerd is van ADO en dat het een wens van hem is om met ADO te promoveren. Het is een kwalitatief heel goede speler die van een heel vervelende blessure lang heeft moeten revalideren. Hij heeft nog een paar jaar te spelen."

"Het allerbelangrijkste is dat hij hetzelfde gevoel heeft en met honderd procent voor een club kiest. Als dat voor ADO zou zijn, dan met alle liefde, maar zo niet, dan moeten we dat respecteren", ging Kuyt verder. "Ik ken hem niet heel goed - ik heb wel een paar keer met hem gesproken - maar ik gun hem het allerbeste."

Buitenland

Kishna zelf leek onlangs aan te geven zijn keuze al gemaakt te hebben. "De contractaanbieding was een mooi gebaar van ADO en ik heb er zeker over nagedacht, maar ik wil nog een keer een buitenlands avontuur aangaan", was hij tegenover hetzelfde medium duidelijk. Toen dat werd aangehaald, reageerde Kuyt: "Ik heb via mensen van de club vernomen dat hij het buitenland verkiest boven ADO, maar ik wil dat ook graag van hemzelf horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen