Van Wonderen wil Van Hooijdonk en meer aanwinsten: "Gaat gebeuren"

26 juni 2022, 13:59

sc Heerenveen eindigde het afgelopen seizoen met een mooie eindsprint, waardoor de play-offs nog werden gehaald. De spelersgroep zag er zaterdagmiddag bij de eerste trainer echter behoorlijk anders uit. Elf spelers zijn vertrokken bij de club door aflopende contract. Tot dusver kwamen daar de transfervrije Mats Köhlert en Andries Noppert voor terug.

Volgens de nieuwbakken trainer Kees van Wonderen moet er met name voorin nog iets gebeuren. Sydney van Hooijdonk vertrok na een huurperiode, al hoopt de club dat hij nog terugkeert. Daarnaast vertrokken Anthony Musaba en Filip Stevanovic ook uit het Abe Lenstra Stadion. "We hebben daar nog niet genoeg spelers. En eigenlijk willen we in de andere linies nog een speler toevoegen. Dat gaat ook gebeuren", vertelt Van Wonderen in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Volgens de oefenmeester is er tijd nodig.  "We zitten nu in een fase dat een hoop spelers willen wachten, omdat ze meerdere keuzes hebben. Er komen nog jongens bij", aldus Van Wonderen, die beaamt dat hij hoopt op Van Hooijdonk. "Hij heeft het hier goed gedaan. Met zijn talent, houding én rol voor het elftal past hij bij Heerenveen. De club wil hem ook graag binden en Sydney is daar zelf ook positief over. We hebben echter ook met Bologna te maken en moeten afwachten hoe deze puzzel in elkaar valt."

Ferry de Haan

Technisch manager Ferry de Haan haalde tot dusver twee transfervrije spelers. "Dat is natuurlijk het beste voor de portemonnee. We hebben echter ook een beperkt potje om spelers te kopen", aldus de bestuurder, die stelt dat de Friese club meerdere lijntjes uit heeft staan. "Maar ik verwacht niet dat we over één dag een akkoord hebben. De contacten zijn er. De bereidheid van weerskanten ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen