Llonch blijft Willem II trouw, Crowley wil weg: "Vind ik wel wat van"

26 juni 2022, 12:16

De spelers van Willem II twijfelen over hun toekomst na de degradatie. Waar aanvoerder Pol Llonch laat weten dat hij de club trouw blijft in de Keuken Kampioen Divisie, wil Daniel Crowley graag een transfer maken. Technisch directeur Teun Jacobs baalt daarvan.

"Hij heeft aangegeven moeite te hebben met zijn motivatie. Daar vind ik wel wat van. We zijn bereid te kijken wat er kan, maar wel tegen onze voorwaarden. Ik heb wel moeite met die houding en zeker als je er nu mee komt", vertelt Jacobs in gesprek met Voetbal International. De club zag deze zomer Mats Köhlert al transfervrij naar sc Heerenveen vertrekken en de kans is groot dat er meer spelers gaan vertrekken. Derrick Köhn staat op de nominatie om een transfer te maken.

"Het is afwachten of er wat concreet wordt. Köhn staat open voor een stap, maar het bedrag moet aanvaardbaar zijn", aldus de bestuurder, die Leeroy Owusu wel graag wil behouden. "Ik ga Köhn en Owusu zeker niet allebei laten vertrekken. Maar als er ineens een miljoenenbod komt, is iedereen te koop natuurlijk. Zo werkt het. Er gaat zeker nog wat bijkomen. Ik had op dit moment graag twee spelers meer binnengehaald. Dat had ook gekund, maar deze week kreeg ik twee keer nee te horen."

Pol Llonch

Wat wel goed nieuws is voor de Tilburgers, is dat de aanvoerder van de club wil blijven. Llonch en de bestuurder hopen snel een akkoord te bereiken over een nieuw contract. "Ik voel me verantwoordelijk voor de degradatie", vertelde hij aan het Brabants Dagblad. "Ik vind ik dat ik iets terug moet geven aan de fans, ook al speel ik nu al zes, zeven jaar achtereen op het hoogste niveau."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen