Verlanglijstje van Arnesen is bekend, Simons op weg naar PSV

26 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 5 december 2023, 20:31

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 juni.

Feyenoord bekijkt mogelijkheid om Stengs naar De Kuip te halen

Feyenoord hoopt zich deze zomer te versterken met Calvin Stengs. De vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij de Franse club OGC Nice, waar hij geen vaste waarde is. In Rotterdam moet hij trainer Arne Slot van meer aanvallende opties gaan voorzien.

'Feyenoord pakt door en meldt zich in Zürich voor gewilde Gnonto'

Wilfried Gnonto moet de nieuwe spits van Feyenoord gaan worden. De talentvolle Italiaan staat momenteel nog onder contract bij FC Zürich. De Rotterdammers zullen zich daar echter spoedig melden om een eventuele transfer van de achttienjarige international te besproken.

'Chelsea stuurt aan op permanente Maatsen-deal met Feyenoord'

Ian Maatsen is heel hard op weg naar Feyenoord. De Rotterdammers onderhandelen momenteel met Chelsea over de linkervleugelverdediger, die de vervanger van Tyrell Malacia moet worden. De Londenaren willen Maatsen liever niet verhuren, maar verkopen aan Feyenoord.

'PSV heeft Simons bijna binnen na contractverlenging in Parijs'

Xavi Simons mag zich komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid speler van PSV noemen. De talentvolle middenvelder gaat zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengen en gaat vervolgens vlieguren maken in Eindhoven. Dat meldt transferspeclialist Fabrizio Romano zaterdagavond.

'Ajax ziet naast Brobbey en Zirkzee nog vervanger van Haller'

Ajax zou belangstelling hebben in de Spaanse spits Toni Martínez. De Amsterdammers moeten deze zomer op zoek naar een vervanger voor Sébastien Haller en volgen de verrichtingen van de aanvaller van FC Porto. Er is echter concurrentie uit Spanje en Duitsland.

'Schot in de zaak: Barça en United naderen elkaar in Frenkie-gesprekken'

Een akkoord tussen Manchester United en FC Barcelona over een transfer van Frenkie de Jong is plots een stuk dichterbij. Dat meldde althans het Spaanse Sport. Zaterdagmiddag zaten de partijen opnieuw om tafel en die gesprekken zijn naar verluidt 'zeer positief' verlopen.

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De stad Eindhoven, moet straks weer bij gaan staan, voetballen ho maar ,maar op grote voeten lopen, kunnen ze daar al te goed ,boven je stand met behulp van de stad Eindhoven ...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen