Schreuder appt met Ten Hag: "Over Ajax hoef ik geen informatie"

25 juni 2022, 22:45

Alfred Schreuder heeft nog altijd een zeer goede band met Erik ten Hag. De oefenmeester volgde de naar Manchester United vertrokken trainer op bij Ajax en kijkt enorm uit naar die nieuwe uitdaging. Schreuder en Ten Hag hebben geregeld contact via WhatsApp.

"Wat ik belangrijk vind, is dat ik hem soms even kan bellen. Die band hebben we ook altijd gehad", vertelt Schreuder in gesprek met De Telegraaf. "Na mijn verrassende vertrek bij Hoffenheim belde hij me ook op om te vragen wat er was gebeurd. En nadat hij kampioen werd, heb ik hem een bericht gestuurd, zoals hij ook deed toen ik naar FC Barcelona en Club Brugge ging."

Schreuder en Ten Hag werkte tussen 2018 en 2019 anderhalf jaar samen bij Ajax. Destijds was Schreuder de assistent, nu gaat hij als hoofdtrainer aan de slag. Toch gaat het contact tussen beide oefenmeesters niet over Ajax. "Nee, over Ajax hoef ik geen informatie, omdat ik veel mensen hier ken en sommige dingen vooral zelf wil ervaren. Dan krijg ik er een gevoel bij."

De 49-jarige Barnevelder weet wel dat zijn voorganger de lat ontzettend hoog heeft gelegd in de Johan Cruijff ArenA. "Erik heeft gelijk als hij zegt dat hij er hier in alles een winnende cultuur van heeft gemaakt. Sommige dingen zal ik op mijn eigen manier doen. Maar in principe probeer ik elke prijs te winnen, want uiteindelijk gaat het daar om in het voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En zet die Koeman gedachten uit de Ajax cultuur, hij weet niet wat tiki taki, of Total Footbal is, geen schijtbakke voetbal a,u,b

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen