Feyenoord bekijkt mogelijkheid om Stengs naar De Kuip te halen

25 juni 2022, 22:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt zich deze zomer te versterken met Calvin Stengs. De vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij de Franse club OGC Nice, waar hij geen vaste waarde is. In Rotterdam moet hij trainer Arne Slot van meer aanvallende opties gaan voorzien.

Zaterdagavond komen onder meer het Algemeen Dagblad, Voetbal International en 1908.nl met het nieuws naar buiten dat Feyenoord de aanvaller in de gaten houdt. Stengs moet op huurbasis naar Rotterdam-Zuid komen om de aanval te versterken. De Rotterdammers namen immers al afscheid van Cyriel Dessers en Reiss Nelson. Ook het afscheid van Bryan Linssen is zeer nabij.

Het is in eerste instantie echter de vraag of Nice mee wil werken aan een tijdelijk vertrek. De Fransen betaalden een jaar geleden vijftien miljoen euro voor de aanvaller, die een contract tot medio 2026 tekende. Volgens het AD zal Stengs zelf sowieso veel geld moeten inleveren om tijdelijk terug te keren naar de Eredivisie. Eerder speelde hij jarenlang bij AZ.

Een voordeel voor Feyenoord is dat Slot en Stengs elkaar goed kennen uit hun gezamenlijke tijd in Alkmaar. De 23-jarige rechtsbuiten zou via een transfer naar de Eredivisie wel weer in beeld kunnen komen bij bondscoach Louis van Gaal. Stengs speelde tot nu toe zeven interlands, maar ontbrak de afgelopen keren steeds bij de selectie van Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is wel een lesje wachten op de juist club. Stengs, Wijndal, Boadu en Koopmeiners. Gouden lichten AZ, die op een gegeven moment allemaal bij t NL elftal zaten. Boadu en Stengs MOESTEN weg van zichzelf en kozen Frankrijk. Beiden niet meer in beeld voor NL. En terecht. Teun wachtte op de juiste club want kon een jaar eerder al weg. Wijndal blijft bij AZ tot er een club komt waar hij zich top bij voelt. Beiden nog in beeld voor Oranja. Met als bonus: Martins Indi en Clasie die zich bij AZ terug voetballen in beeld bij NL. Of dat terecht is kunnen we over discussiëren. Stelling: gaan jonge NL spelers met perspectief op speeltijd niet veel te vroeg weg uit ons land?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen