Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Chelsea denkt aan ruildeal voor De Ligt; Botman toch niet naar Milan'

'Chelsea denkt aan ruildeal voor De Ligt; Botman toch niet naar Milan'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juni 2022 – Chelsea wil serieus werk maken van Matthijs de Ligt, maar de club en Juventus liggen nog mijlenver uit elkaar. Waar de Engelsen hopen op een ruildeal met een geldbedrag willen de Italianen alleen maar geld zien. Op die manier kan de club een geschikte opvolger aantrekken.

De Londenaren zagen deze zomer Antonio Rüdiger transfervrij naar Real Madrid verkassen, terwijl ook Andreas Christensen de club gratis verlaat. Daarom moet er een nieuwe mandekker naar Stamford Bridge komen. De Ligt wordt gezien als ideale aanwinst, omdat hij nog jaren meekan. Chelsea dacht aan een ruildeal, waarbij aanvallers Timo Werner of Christian Pulisic de omgekeerde weg bewandelen. Dat is echter geen optie voor de club uit Turijn, meldt het regionale Tuttosport.

Juventus wil tenminste honderd miljoen euro voor de verdediger hebben voor er überhaupt onderhandelt kan worden over een transfer. De Ligt heeft een gelimiteerde afkoopsom van 120 miljoen euro in zijn contract staan. Als een club dat bedrag op tafel legt, hoeft er helemaal niet meer gepraat te worden tussen de clubs. De Italiaanse club hoopt echter dat de voetballer zijn  contract gaat verlengen bij de Oude Dame.

Sven Botman naar Engeland
De Ligt kan dus naar Engeland. In dat land lijkt ook de toekomst van Botman te liggen. De verdediger was al akkoord met AC Milan, maar die club wil niet voldoen aan de vraagprijs van Lille OSC. De Fransen willen minstens dertig miljoen euro voor de verdediger hebben. Dat bedrag wil Newcastle United wel neerleggen voor hem, weet Sport Italia. De voetballer zou inmiddels zelf ook wel oren hebben naar het avontuur bij de steenrijke, ambitieuze club. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd