Oud-Ajacied Kotarski maakt binnen één week twee transfers

24 juni 2022, 19:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dominik Kotarski maakte afgelopen week de overstap van Ajax naar HNK Gorica. Zonder een wedstrijd te hebben gespeeld, heeft hij die club inmiddels alweer verlaten. Zijn nieuwe bestemming wordt het Griekse PAOK Saloniki, zo heeft hij zelf bevestigd tegenover Griekse media. Hij is al in het zuiden van Europa geland voor zijn transfer.

"PAOK heeft de meeste supporters van Griekenland. Dit is een prachtige uitdaging", vertelt de doelman, die vorige week een contract tekende tot medio 2024 bij Gorica, dat één miljoen euro betaald heeft voor de sluitpost. Die club, die hem afgelopen seizoen al huurde, zou nu twee miljoen hebben gekregen van de Griekse club. Dat bedrag van volgens transferexpert Gianluca Di Marzio nog oplopen door bonussen tot drie miljoen in totaal. 

Kotarski zag in 2019 hoe de sfeer is bij de Griekse topclub. Destijds speelde Ajax tegen de club in de voorronde van de Champions League. De doelman zat dat duel op de bank. Het eindigde in 2-2. "Ik weet nog dat het een zware wedstrijd was, met een geweldige sfeer. Het is drie jaar geleden, maar de beelden staan nog altijd op mijn netvlies", aldus de sluitpost, die uitkijkt naar zijn nieuwe avontuur.

"De trainer en spelers hebben mij gevraagd om te komen. Ik ga honderd procent geven voor de club. Ik hoop dat we mooie dingen kunnen bereiken", vertelt hij voor de camera van Sports DNA.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen