Hoe verloopt de officieuze start van Van Bommel bij Antwerp FC?

Hoe verloopt de officieuze start van Van Bommel bij Antwerp FC?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 juni 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 25 juni.


Specials

Transferweekje
De transfermarkt gaat bijna open, maar er wordt nu al volop gehandeld. Wat staat ons de komende tijd te wachten? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Antwerp FC - Hoogstraten (14.00 uur)
Mark van Bommel staat vandaag voor het eerst als trainer langs de lijn bij Antwerp FC. Met zijn nieuwe club - dat dit seizoen ook een Nederlandse technische staf, technisch directeur (Marc Overmars) en spits (Vincent Janssen) heeft - oefent hij achter gesloten deuren tegen de amateurs van Hoogstraten. Hoe verloopt de officieuze start van zijn nieuwe avontuur? 

AS Monaco - Cercle Brugge (14.00 uur)
Ook voor AS Monaco start de voorbereiding op het nieuwe seizoen vandaag. Kan Myron Boadu, die een moeizaam debuutjaar kende bij de nummer drie van Frankrijk, zich dit seizoen wel laten zien? Zijn ploeg opent het oefenprogramma tegen Cercle Brugge, de club die deze week het nieuws haalde met het opvallende nieuwe logo.

Reacties